5.8.07

I samme tralten igjen...


Hvis det først skal gå galt i fotball, så går liksom alt galt også... Er det virkelig slik at ulykker ikke kommer alene? Er ikke det bare overtro da? Mens jeg skrev dette, så balla jammen enga inn 2-0 og understøtter hypotesen...
1. Under ellers festlige omstendigheter (bryllup!) slår Rosensorg stakkars Stabæk 3-0. Igjen typiske RBK-greier med billig straffe, ufin Griseth og skåring i 45'te minutt. Hørt det før? Hvor lenge får Iversen og Riseth være fredet av dommerne? Akkurat når vi begynte å bli ferdige med at Rosenborg ellers er favoriserte så har denne sesongen igjen satt fokus på hvor tilgodesett disse to spillerne er.
2. Moldes keeper Jan Kjell Larsen redder på strek, men dommer tror det er Trond Strande som plutselig har blitt keeper og viser ut Strande. Det dømmes straffe til Moss. (Strande var ikke i nærheten av ballen...). Må legge til at dette også er Roy Helge Olsen, som noen mener er kjent for å være en bra dommer, men som har det med å klæbbe det til for Molde. Han gir Magne gult for å protestere, selv om ikke en gang Mossespillerne skjønte hvorfor det ble straffe og utvisning. Hoseth fyrer løs i stanga senere, men nei.
3. Alle lag som bør vinne for å opprettholde spenning i tippeligaen går på en smell. Enga slår mot alle odds Brann. Stabæk taper mot RBK, Viking går på en storsmell mot lille Sandefjord og i morra skal sikkert Godset tukte fugla.
4. Samme skjer i Vikarligaen, Mandalskameratene (!) har Bodø/Glimt i kne med 3-0-ledelse, men det ender selvsagt 3-3. Kamma knuser Kongsvinger 4-0 i lokaloppgjør. En av scorerne er Olawuettellerannet som er mest kjent for å uriktig beskylde motspillere for rasisme. Det absolutt eneste som kunne vært verre er hvis Molde hadde sluppet inn en av de enorme sjansene fra Moss.

2 kommentarer:

Sir Frode sa...

Og i tilleg til alt dette, så har det vært drittvær HELE! ferien min. I dag var det tilbake på jobb, og hva skjer da? Jo, strålende sol og 27 grader celsius!!! Hva blir det neste? Carl I Hagen blir konge og bannlyser all musikk utenom danseband???

idioten sa...

det er ikke lett å være fotballsupporter nei... jeg er nok redd at rbk kommer på topp igjen. man kan liksom aldri avskrive de når dommerne helliggjør spillerne på den måten...