13.6.09

En million!

Skrev for litt siden en engelsk kommentar til Olas prosjekt med å hamstre en hel haug med elefanter, og tenkte jeg burde legge ut et på norsk også.

Min glimrende elev fra Stavanger, Ola, har allerede vært på framsida til flere nettaviser og smilt så godt han kan til media. Ola har inngått et veddemål om at han skal klare å samle en million girafftegninger i løpet av halvannet år. Nå tror jeg nok Ola sov litt i den timen vi gjennomgikk stoffet om “mengde”, “antall” eller kanskje rett og slett “tall”, men okkesom. Jeg håper inderlig Olas kreative sans blir belønnet med at han vinner veddemålet, og ikke minst – blir den heldige vinner av en million girafftegninger!

Her er tegningen jeg sendte Ola:

img190

Så hvis du nå kjenner din besøkelsestid, sett deg ned og tegn en giraff etter beste evne, skann den inn, eller ta et bilde og send på mms til Ola. I skrivende stund ligger det omlag 350 tegninger ute, så han trenger noen til. Er du lærer eller førskolelærer, sett ungene i gang! Jobber du på videregående eller høgskole, sett i gang likevel!

Jeg vet også at Gro Anja, Marie og Therese allerede er godt i gang med tegning og sending, resten av slekta må følge opp!

Jeg ønsker selvsagt å støtte Ola på alle tenkelige måter og har brukt twitter og facebook aggressivt i markedsføringen… Du finner hjemmesiden til prosjektet her: http://www.onemilliongiraffes.com .

1 kommentar:

Unknown sa...

takk for støtten!!