27.5.10

Bilkjøp

Etter å ha gått til innkjøp av en 2006-modell Wolksvagen Touran fikk vi en liten, men stor overraskelse i negative retning da vi hadde fått bilen hjem.

Vi hadde prøvd en tilsvarende bil hos en bilforhandler og passet på at det var greit å kunne regulere volum foran og bak – noe som er helt essensielt med småfolk i huset. Og spesielt når den lille er tunghørt og må ha høyt volum i baksetet. På lengre turer er vi nesten helt avhengige av at det er underholdning for den utålmodige bak, uten at hele bilen rister foran.

Vi fant så en tilsvarende bil hos en annen bilforhandler og ble også forespeilet at dette var like biler, med små forskjeller i hvor de er kjørt, og om det var med ekstra dekke eller ei. Fornøyd etter handelen kunne vi konstatere at det IKKE var mulig å regulere volumet bak, og at gitteret foran høyttalerne bak faktisk ikke engang inneholdt høyttalere.

 

Spørsmålet er vel egentlig om dette er noe vi burde ha spurt eksplisitt om på forhånd, eller om det er noe vi kan klage på. Handelen er gjort, og bilen er altså ganske ubrukelig som familiebil til vi får satt inn nytt anlegg og høyttalere – noe jeg regner med er ganske dyrt.

 

(Bilde fra volkswagen.no)

Ingen kommentarer: