29.1.11

Overgangslogistikk

Joda, det blir tippeliga i år også. Så langt har det vært ganske artig å være MFK-supporter, det kan vel fort bli antiklimaks å komme i gang med serien.
Situasjonen siden sist:
Ole Gunnar Solskjær er manager. Enormt. La nå gutten (som tross alt er nærmere førti år) få sjansen, og ikke kapp hodet av han eller kanoniser han til helgen før han har gjort noe som helst.
Andreasson, Skjølsvik og Gjerde ut. Tre glad-karer som det egentlig har vært fint å ha i blåhvitt. Andreasson til Lierse, Skjølsvik til Sandnes-Ulf og Gjerde legger vel opp. Fall har også blitt værende i Russland, mens Runström har blitt sendt langt, langt vekk.
Inn har vi fått Joshua Gatt, David Claude Angan, Magnus Wolf Eikrem, Børre Steenslid og Joshua Cunningham - samt hentet inn noen lokale og juniorfyrer som Furu, Ulvestad, Stamnestrø og Aaland.
Totalt sett er dette ganske positivt, men det er selvsagt ikke tippeligagull-trøkk over stallen. Media kommer selvsagt til å legge opp til at "alle" nå forventer gull (sannheten er at ingen gjør det), slik at de kan slakte Solskjær når poengene uteblir. Dem om det.
Ellers så har Bernt Hulsker blitt kommentator for MAX, en rå-harry TV-kanal som sender dårlige bilprogrammer på dagtid og kurrante serier på kveldstid. Nå har MAX gått sammen med TV2 i kampen om å ødelegge norsk fotball tilstrekkelig til at ingen går på stadion lenger. For oss som ønsker å se kamper men ikke kan forflytte oss til stadion hver gang er det et nødvendig onde å hente seg et slikt kanalabonnement, men jeg klarte å unnvære det i fjor, og håper jeg klarer det i år. Det er enda mer håpløst å skulle komme seg på en fredags- eller mandagskamp når man i likhet med mange andre vanlige mennesker har en jobb man må møte opp på...
Kommentatorene og ekspertene, spesielt på TV2 er i tillegg grunn nok til at jeg, og mange med meg, ikke orker skvatre bort penger på denne gjengen og disse holdningene.

Ingen kommentarer: