21.6.11

Filmtips: If looks could kill

Jada, jeg vet det. Jeg har forståelse for den som mener at dette ikke er rare greiene. Men for et barn av åttitallet er det dette som gjelder. Skuespillerne er ikke spesielt kjente, ikke spesielt bra - og de har en ikke helt super dialog hele tida. Eller hva sier jeg, Roger Rees og Linda Hunt er ikke så ukjente. Den tyske aksenten til Hunt er imidlertid til å rive av seg huden av.

Historien er noe om at en agent ved navn Michael Corben blir forvekslet med en high school dropout ved navn Michael Corben, spilt av en for meg helt ukjent Richard Grieco. Han havner i en high school-spion-ting der han må hente en slubbert som har det med å avrette finansministere i EF (!) for å stjele gull.

Det er i det hele tatt som å se en musikkvideo fra et amerikansk college og jeg tror nok at flere på alderen min vil synes at dette er rent så sjarmerende teit og nostalgisk. Bonus for å ta med spiongadgets som tatt ut av en briefingen til den litt mindre bemidlede nevøen til James Bond. Joggesko man kan gå på vegger med, en bil med det åttitallet hadde å by på av skyts og den skumle tyskeren har et halsbånd som hun kan bruke som pisk! Her er det mye å ta tak i!
(Må legge til at filmen kom i 1991, men at jeg likevel velger å assosiere den med åttitallet... )

Trailer:

Ingen kommentarer: